Individuele coaching

Herken je dit?

Ben je op zoek naar waar je echt gelukkig van wordt?

Heb je moeite met de teleurstellingen in je leven?

Loop je vast bij belangrijke beslissingen?

Zit je te vaak niet lekker in je vel?

Twijfel je over jezelf?

Zit er meer in je maar weet je niet hoe je dat eruit moet halen?

Ben je niet gelukkig in de liefde?

De mens is een complex sociaal wezen.

We hebben meer dan honderdduizend regels nodig om te kunnen functioneren en ons staande te houden in de verschillende groepen waar we deel van uitmaken.

Een belangrijk deel van de honderdduizend regels die je gebruikt passen niet bij wie je bent als individu. Dat zorgt in het brein voor een spagaat, we noemen dat een breinspagaat. Ons brein kan omgaan met een beperkt aantal breinspagaten. Wanneer het er teveel zijn, wapent ons brein zich door maskers op te zetten en verdedigingsmechanismen te ontwikkelen.

Deze maskers en verdedigingsmechanismen kosten enorm veel energie. Energie die dan niet meer overblijft om te genieten van het leven. Daarom is persoonlijke ontwikkeling zo belangrijk. Hoe herken je nu welke regels tegen je werken? En hoe kun je deze inwisselen voor regels waar je wel blij van wordt? Tijdens het coachingstraject Unlock Your Potential ga je hiermee aan de slag.

Level 1: Unlock your Potential

Praktische toepasbare handvatten, zonder poespas, die gebaseerd zijn op neurowetenschap.

Een van onze toegewijde docenten, met hun uitgebreide expertise en enthousiasme, staat voor je klaar om jou te begeleiden tijdens dit bijzondere leertraject.

Level 2: Opleiding tot H.B.O BreinCoach

En wil je na level 1 verder leren en opgeleid worden tot BreinCoach? Niks is zo lonend als het doorgeven van informatie die je leven verandert. Ontdek de unieke eigenschappen die schuil gaan achter de H.B.O coaching methodiek.

Level 1: Unlock your Potential

Praktische toepasbare handvatten, zonder poespas, die gebaseerd zijn op neurowetenschap.

Een van onze toegewijde docenten, met hun uitgebreide expertise en enthousiasme, staat voor je klaar om jou te begeleiden tijdens dit bijzondere leertraject. We zullen je uitdagen, inspireren en ondersteunen terwijl de geheimen van het brein ontrafeld worden. Soms confronterend maar vooral uitdagend en inspirerend. Voor iedereen die de volgende stap in zijn of haar leven wil zetten. Je leert 5 technieken om jezelf te upgraden en afscheid te nemen van overtuigingen die je geluk in de weg zitten. Dit traject bestaat uit 7 sessies van 2 uur die om de week plaatsvinden. Wil je meer weten over Unlock Your Potential? Vraag dan de brochure aan of plan een gratis videocall in waarin we je vragen beantwoorden.

Level 2: Opleiding tot H.B.O BreinCoach

En wil je na level 1 verder leren en opgeleid worden tot BreinCoach? Niks is zo lonend als het doorgeven van informatie die je leven verandert. Ontdek de unieke eigenschappen die schuil gaan achter de H.B.O coaching methodiek. Leer hoe je de 5 technieken om je brein te upgraden effectief kunt doorgeven aan anderen. Krijg extra achtergrondinformatie en need to know inzichten over hoe het brein werkt. Vraag de brochure aan voor meer informatie over de Opleiding tot H.B.O BreinCoach of plan een gratis videocall in.