Coaching voor koppels

Herken je dit?

Hebben jullie te vaak onenigheid en ruzie?

Krijg je meer kritiek dan complimentjes?

Kun je het in de ogen van de ander nooit goed doen?

Zijn jullie het niet eens over de opvoeding van de kinderen?

Twijfel je of je nog wel van je partner houdt?

Regels, normen en waarden

De meeste mensen gebruiken regels, normen en waarden die zij van hun ouders hebben meegekregen als leidraad voor hun eigen leven. Beide ouders hebben dus allebei een ander vertrekpunt. Vaak leiden deze verschillende meningen, normen en waarden voor onbegrip en ruzies onderling. Wanneer ouders elk in hun eigen gelijk blijven staan, leidt dit vaak tot onnodige escalatie waarbij de kinderen de dupe zijn, maar ook de ouders zelf.

Braincollege heeft een unieke methodiek ontwikkeld waarbij koppels, met of zonder kinderen, geholpen worden om gemeenschappelijke normen en waarden te ontwikkelen zodat zij meer in harmonie en meer in balans met elkaar leven. Je kunt kinderen geen beter voorbeeld geven.

Level 1: Unlock your Potential voor koppels

Tijdens het coachingstraject Unlock Your Potential ga je samen met je partner aan de slag met jezelf, maar ook met daar waar jullie samen tegenaan lopen.

Je leert praktisch toepasbare handvatten, zonder poespas, die gebaseerd zijn op neurowetenschap. Een van onze toegewijde docenten, met hun uitgebreide expertise en enthousiasme, staat voor jullie klaar om jullie te begeleiden tijdens dit bijzondere leertraject. Je wordt uitgedaagd, soms geconfronteerd, maar vooral ook geïnspireerd en ondersteund terwijl de geheimen van het brein ontrafeld worden. Voor iedereen die de volgende stap in zijn of haar leven en relatie wil zetten. Je leert 5 technieken om jezelf te upgraden en afscheid te nemen van overtuigingen die je geluk in de weg zitten. Dit traject bestaat uit 7 sessies van 2 uur die om de week plaatsvinden. Wil je meer weten over Unlock Your Potential voor koppels? Vraag dan de brochure aan of kies voor de persoonlijke videocall waarin we al je vragen beantwoorden.