Events

Ronde Tafelgesprek 27 juni 2024

Makro
27 juni 2024

De Makro Beverwijk heeft een zeer geslaagde RTG georganiseerd voor klanten. Hoe hou je medewerkers gemotiveerd, verlaag je het ziekteverzuim en zorg je dat ze verantwoordelijkheid nemen voor de kwaliteit van hun werk. De sessie is afgesloten met heerlijke hapjes en een drankje in de foodcorner. Wil jij ook gastheer zijn van jouw RTG, neem dan contact op en meld je aan.

Ronde Tafelgesprek 30 juni 2024

Speciale editie
30 juni 2024

Deze dag gaat een bijzondere invulling krijgen waarbij breinkennis en dagelijkse toepasbaarheid centraal staat. We hebben zes thema’s geselecteerd. De deelnemers mogen kiezen welk onderwerp zij besproken willen hebben. De meest gekozen thema’s zullen behandeld worden. Volg onderstaande link en ontdek welke thema’s dit zijn.

Ronde Tafelgesprek 17 september 2024

ABMulder
17 september 2024

Eveline Mulder van ABMulder is onze gastvrouw van deze RTG. Het is erg mooi dat ook dames deze kans oppakken en laten zien hoe je een bedrijf met een vrouwelijke insteek uitstekend kunt runnen. Wat is eigenlijk het verschil tussen en mannen- en vrouwenbrein en hoe kun je hiermee zakelijk gezien je voordeel mee doen? Wil je er ook bij zijn? Meld je dan aan op onderstaande link.

Ronde Tafelgesprek 17 oktober 2024

Administratie kantoor Van der Bijl
17 oktober 2024

Administratie kantoor Van der Bijl heeft hun RTG georganiseerd bij één van hun opdrachtgevers van Gelder. We hebben daar een bijzondere rondleiding gehad die ons het volledig geautomatiseerde logistieke proces toonde. Enorm fascinerend en inspirerend. Wil jij ook gastheer zijn van deze RTG, neem dan contact op en meld je aan.

Ronde Tafelgesprek 21 november 2024

DERC Salotech
21 november 2024

Dennis van der Wielen, directeur bij DERC Salotech was onze gastheer bij een zeer geslaagde RTG. Een belangrijke vraag is waarom mensen JA zeggen maar te vaak NEE doen? Kun je op een andere manier qua leidinggeven ervoor zorgen dat medewerkers JA doen? Wat zijn de geheimen die hier achter liggen? Wil jij ook gastheer zijn van een RTG, neem dan contact op en meld je aan.

Ronde Tafelgesprek 12 december 2024

Open Doors Academy
12 december 2024

Hans Janssen van Open Doors Academy is onze gastheer geweest bij een bijzondere RTG. Verkopen is niet voor iedereen positief. Waarom kijken sommige mensen neer op verkoop en associëren dat met een 2de hands auto verkoper? Hoe kun je verkooptechnieken aan breinkennis koppelen en ervoor zorgen dat verkopen leuk wordt? Wil jij ook gastheer zijn van een RTG, neem dan contact op en meld je aan.