Coaching voor ouders en gezinnen

Herken je dit?

Weet je niet meer hoe je het aan moet pakken?

Twijfel je over je het wel of niet goed doet?

Heb je moeite met dat je kinderen niet luisteren?

Is het te vaak niet meer leuk?

Loop je gewoon over en kom je niet meer toe aan jezelf?

Wordt het steeds lastiger om de verbinding te voelen met je partner?

Opvoedregels

Sommige ouders geloven dat de regels die zij bij het opvoeden gebruiken de belangrijkste factor is die bepaalt of hun kind wel of niet een gelukkig en succesvol leven zal leiden. Zonder strakke regels en duidelijke kaders groeien ze, zo is de gedachte, voor galg en rad op. Maar al te vaak leiden deze strenge opvoedregels tot onnodige strubbelingen, ruzies of nog erger.

Hersenwetten bij opvoeden

Het is belangrijk dat de regels die gehanteerd worden aansluiten bij de biologie van het brein. Wij noemen ze hersenwetten. Kennis over hersenwetten is dus essentieel bij het opvoeden van kinderen.

Nog een belangrijke factor

Vanuit de neurowetenschap weten we dat naast de regels die gehanteerd worden er een ander element is wat nog veel belangrijker is. Dat element is hoe ouders zelf in hun vel zitten. Kinderen doen namelijk niet wat je zegt maar wat ze zien. Als ouders lekker in hun vel zitten, is de kans op gelukkige kinderen het grootst. Dat is dus het startpunt van een evenwichtige opvoeding.

Level 1: Unlock your Potential voor ouders en gezinnen

Tijdens het coachingstraject Unlock Your Potential ga je samen met je partner of gezin aan de slag met jezelf, maar ook met daar waar jij tegenaan loopt in je rol als ouder.

Je leert praktisch toepasbare handvatten, zonder poespas, die gebaseerd zijn op neurowetenschap. Een van onze toegewijde docenten, met hun uitgebreide expertise en enthousiasme, staat voor jullie klaar om jullie te begeleiden tijdens dit bijzondere leertraject. Je wordt uitgedaagd, soms geconfronteerd, maar vooral ook geïnspireerd en ondersteund terwijl de geheimen van het brein ontrafeld worden. Voor iedereen die de volgende stap in zijn of haar (gezins)leven wil zetten. Jullie leren 5 technieken om jezelf te upgraden en afscheid te nemen van overtuigingen die je geluk in de weg zitten. Dit traject bestaat uit 7 sessies van 2 uur die om de week plaatsvinden. Wil je meer weten over Unlock Your Potential voor ouders en gezinnen? Vraag dan de brochure aan of kies voor de persoonlijke videocall waarin we al je vragen beantwoorden.