Over ons

Braincollege staat bekend als een belangrijk opleidingsinstituut dat zijn methodologieën ontleent aan de nieuwste inzichten in de breinwetenschap. Het curriculum van Braincollege omvat een breed spectrum aan onderwerpen, variërend van mentale fitheid en verzuimverlaging tot verandermanagement, persoonlijke groei en het voorkomen van de toenemende problematiek onder jongvolwassenen.

Kennisdelen over de werking van het brein

Bij Braincollege zijn we gepassioneerd over breinkennis en toegewijd om jou deze kennis op een gemakkelijke en effectieve wijze aan te bieden. Wij zijn gepassioneerd over breinkennis omdat wij vanuit de praktijk de enorme positieve gevolgen die deze kennis heeft dagelijks mogen ervaren. We geloven dat kennis over de werking van het brein niet alleen intrigerend is, maar ook van onschatbare waarde. Of je nu geïnteresseerd bent in psychologie, neurowetenschappen of gewoon beter wilt begrijpen hoe het brein werkt, Braincollege biedt een solide basis om je kennis over de werking van het brein te verbreden.

Drijvende kracht achter Braincollege

Vooraanstaand breindeskundige Marcel Bos is zowel eigenaar van Braincollege als drijvende kracht achter het verspreiden van essentiële breinkennis. Met ruim dertig jaar ervaring heeft Marcel zijn sporen verdiend en heeft hij met succes meer dan 350 belangrijke opdrachten uitgevoerd, zowel voor gerenommeerde (internationale) bedrijven als voor particuliere cliënten.

Marcel is zowel auteur van het baanbrekende werk “Hersenwetten als bouwstenen bij opvoeden”, als ook de medeauteur van de Amazon-bestseller “Why of Everything”. Zijn uitgebreide podcastserie Hersenwetten krijgt lovende reacties en kent een trouwe schare aan luisteraars. Naast zijn schrijfwerk verzorgt hij diverse hoogwaardige opleidingen, boeiende lezingen, wordt hij veelgevraagd als keynotespreker en voor het geven van inspirerende masterclasses. Hij heeft ruim 50 HBO gecertificeerde breincoaches opgeleid.

Team

Ons team van toegewijde docenten, met hun uitgebreide expertise en enthousiasme, staat klaar om jou te begeleiden tijdens dit bijzondere leertraject. Ze zullen je uitdagen, inspireren en ondersteunen terwijl de geheimen van het brein ontrafeld worden.

Marcel Bos

Astrid Hartog

John Kruijthoff

Ilona Vink

Matthijs Ekkebus

Eva Duyvelaar

Edwin van Noord