Braincollege als Keynote speaker

De lezingen worden gegeven door Marcel Bos, vooraanstaand breindeskundige en drijvende kracht achter het verspreiden van breinkennis. Onderwerpen worden altijd gepresenteerd vanuit het perspectief van de werking van het brein. De meest populaire onderwerpen zijn:

Leiderschap:

effectief leiderschap, een betere samenwerking tussen afdelingen en doelstellingen halen.

Verandermanagement:

Waarom mensen Ja zeggen en Nee doen. Het geheim om te zorgen dat mensen ook Ja doen. Veranderen zonder weerstand.

Mentale fitness:

Hoe voorkom je een burn-out en hoe verlaag je ziekteverzuim.

Operational Excellence:

Hoe je ervoor zorgt dat er minder fouten worden gemaakt (en dus meer winst)

Sales:

Hoe je de kennis over het brein kunt inzetten om je sales met 20% te laten stijgen.

Netwerken:

Waarom gesprekken vaak niet tot zakendoen leidt. Hoe je wel effectief kunt netwerken.

Voorafgaand wordt altijd afgestemd welke invalshoek de opdrachtgever voor ogen heeft, zodat de lezing aansluit op de wensen.

Ik geef ook lezingen voor o.a. studenten (basisonderwijs, hogescholen, universiteiten), docenten en ouders. Op een warme en humoristische wijze weet Marcel deelnemers te inspireren en te prikkelen. Hij is als geen ander in staat om breinkennis op een begrijpbare en humoristische wijze uit te leggen. Vooral de interactieve onderdelen spreken tot de verbeelding!

Samen met een golfprofessional biedt Marcel ook een lezing aan waarbij je met de juiste mindset je handicap met 25% kunt verlagen.

Wil je meer informatie over onze lezingen? Stuur een email naar info@braincollege.nl.

“Onze cursisten hangen aan zijn lippen niet alleen vanwege zijn duizelingwekkende kennis van het vakgebied, maar ook vanwege het gemak waarmee hij zijn kennis vertaalt naar praktische oplossingen. Het brein maakt in 99% van de gevallen keuzes uit luiheid, maar dat betekent tegelijkertijd dat het brein ook weer geactiveerd en aangepast kan worden. We kunnen als het ware nieuwe wegen aanleggen in ons brein waardoor ons gedrag structureel verandert. Er is hoop.

– Diederik Gallas, Directeur Gezond in bedrijf Business School