Boek: Hersenwetten als Bouwstenen bij Opvoeden

Hoe mooi zou de wereld wel niet kunnen zijn wanneer we op vroege leeftijd leren hoe ons brein werkt? Minder ruzies, minder scheidingen en gelukkige gezinnen. Dat was één van de drijfveren van Marcel Bos om over de toepasbaarheid van breinkennis een gedegen en onderbouwd boek te schrijven. Hersenwetten als bouwstenen bij opvoeden.

Jouw kind verdient het toch om gelukkig te zijn? Als ouder wil je het beste voor je kind. Kinderen komen ter wereld zonder gebruiksaanwijzing. Als ouder kun je niks anders doen dan je uiterste best. Je kopieert ongemerkt de opvoedregels van je opvoeders. Te vaak is dat niet voldoende. Universele hersenwetten passen beter bij de werking van het kinderbrein. Door hersenwetten te gebruiken krijg je evenwichtige en gelukkige kinderen. Dit boek geeft daarvoor concrete, duidelijke en toepasbare handvatten

Wat anderen zeggen over het boek

“Dit had ik 10 jaar eerder willen weten. Het heeft me zoveel inzicht gegeven over hoe het brein werkt en hoe je je kind begeleidt om zich te ontwikkelen tot een zelfstandige persoonlijkheid. Dit boek is ook heel helpend om jezelf en anderen beter te leren begrijpen. Het leest super makkelijk weg.”

– Rini

“Wat een verhelderend boek over hoe het brein werkt van mij, dus ook van mijn kinderen. Veel handvaten om zonder strijd en ruzie je kinderen de juiste opvoeding mee te geven maar nog belangrijker het referentiekader in het brein van je kinderen waar ze de rest van hun leven op terugvallen op de juiste manier in te vullen. Hierdoor groeien kinderen evenwichtig op met een sterke basis en vallen ze niet in de grote groep jongeren die nu al met psychologische en emotionele klachten lopen.”

Frank van Klaveren

“Dit zou iedereen moeten lezen! Marcel heeft met dit boek weer de juiste snaar geraakt. Laat je niet misleiden door de titel. Het biologisch vader of moeder zijn is zeker geen vereiste om dit boek tot een van jouw favorieten te maken. Inzichten in jezelf, over jouw eigen ongeschreven regels die maken dat jij doet wat je doet zonder je daarvan bewust te zijn, zijn voor iedereen relevant. Musthave voor iedereen.”

Astrid

Bestel hier jouw eigen exemplaar